BBPOS WisePad2 wereldwijd gelanceerd

Loading media player...

HONG KONG--()--BBPOS maakt de lancering van zijn WisePad 2 bekend; geavanceerde technologie, ontwikkeld door innovatieve ingenieurs. De WisePad 2 kan worden gebruikt als een geïntegreerd of semi-geïntegreerd afrekenpunt, maar ook als autonoom betaalpunt dat via GPRS, 3G of wifi in verbinding staat met de betalingsverwerker of gateway.

Wisepad 2 leest EMV-chipkaarten, kaarten met een drievoudige magnetische strip en NFC-kaarten en heeft een beveiligd PIN-vlak. Dankzij zijn compacte vorm en kleine gewicht (105 gram) is het apparaat mobiel en flexibel. De WisePad 2 heeft ook standaard over-the-air-functies die zowel firmware-updates als belangrijke invoer faciliteren, wat essentieel is voor efficiëntere werkwijzen. Daarnaast heeft de Wisepad 2 een 2G/3G-modem dat directe verbinding met het netwerk mogelijk maakt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BBPOS
Gloria Chan, +852-3907-0305
gloria.chan@bbpos.com

Contacts

BBPOS
Gloria Chan, +852-3907-0305
gloria.chan@bbpos.com