Hoofd wetenschap Security Innovation geeft presentatie over Quantum Safety op vierde International Cryptographic Module Conference

Chief Scientist at Security Innovation Presents on Quantum Safety at Fourth International Cryptographic Module Conference (Photo: Business Wire)

WILMINGTON, Mass.--()--William Whyte, hoofd wetenschap bij cyberbeveiliger van Security Innovation, leider in het kwadrant van Gartner voor trainingen in veiligheidsbewustzijn van 2015, geeft een presentatie op de vierde International Cryptographic Module Conference in Ottawa.

De International Cryptographic Module Conference is een groeiend forum voor internationale expertise in commerciële cryptografie. De vierde editie van de conferentie brengt sectorleiders uit twintig landen bijeen, die zich bezighouden met de unieke uitdagingen waarmee producenten, gebruikers en testers van cryptografiemodules te maken krijgen. De focus ligt daarbij op standaarden als FIPS 140-2, ISO/IEC 19790, and Common Criteria. De conferentie draagt bij aan een scherpe en georganiseerde gemeenschap van gebruikers. ICMC behandelt de technische ontwerpproblemen bij het voldoen aan die standaard, met de nadruk op de uitdagingen die technologische ontwikkelingen vormen voor de huidige standaarden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Security Innovation
Rebecca Leitch, 978-267-1631
Corporate Marketing Manager
rleitch@securityinnovation.com
www.securityinnovation.com

Contacts

Security Innovation
Rebecca Leitch, 978-267-1631
Corporate Marketing Manager
rleitch@securityinnovation.com
www.securityinnovation.com