EnvisionTEC onthult SLCOM 1 als grootste 3D-printinnovatie van 2016 op RAPID

DEARBORN, Mich.--()--EnvisionTEC, leidend in de productie van professionele 3D-printsystemen, heeft vandaag zijn industriële composietprinter SLCOM 1 aangekondigd. EnvisionTEC, dat een verleden heeft als aanjager van innovatie in 3D-prints, bracht zijn eerste DLP-3D-printer in 2002 op de markt. Na jaren van consistente innovatie introduceert EnvisionTEC met de SLCOM 1 wederom een unieke 3D-printer, die gebruikmaakt van een proces waarvoor patent is aangevraagd en bekendstaat als Selective Lamination Composite Object Manufacturing.

“We zijn er trots op dat we de eerste baanbrekende industriële 3D-printer met composieten introduceren. Dit staat voor een paradigmaverschuiving voor de maakindustrie, speciaal daar waar mechanische en ecologische eigenschappen alleen met geweven composieten mogelijk zijn”, zei Al Siblani, ceo van EnvisonTEC.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

EnvisionTEC
Jenna Franklin, 313-436-4300
jfranklin@envisiontec.com

Contacts

EnvisionTEC
Jenna Franklin, 313-436-4300
jfranklin@envisiontec.com