A Motorsport.com felvásárolja Magyarország vezető motorsport weboldalát, a GP-Live.hu-t

A Motorsport.com, egy Miami-központú technológiai és digitális média vállalat 21 nemzetközi kiadvánnyal, ma bejelenti, hogy felvásárolja kezd a gp-live.hu-val, Magyarország leglátogatottabb motorsport weboldalával. (Photo: Business Wire)

MIAMI--()--A Motorsport.com, egy Miami-központú technológiai és digitális média vállalat 21 nemzetközi kiadvánnyal, ma bejelenti, hogy felvásárolja kezd a gp-live.hu-val, Magyarország leglátogatottabb motorsport weboldalával.

A megállapodás részeként a Motorsport.com elindítja a Motorsport.com - MAGYARORSZÁGOT, a motorversenyzéssel foglalkozó weboldal magyar nyelvű kiadását, ami olyan főbb versenyszériákkal foglalkozik majd, mint a Forma-1, a World Endurance Championship, a MotoGP, a World Rally Championship, vagy a World Touring Car Championship, és még további sorozatokról fog tudósítani.

“Igazi megtiszteltetésnek érzem, hogy a Motorsport.com úgy döntött, megjelenik Magyarországon is, és ezzel elhozza a piacvezető szerkesztői lefedettségét az elkötelezett olvasóközönségünknek, teszi ezt a motorsport minden területén”- mondta Bárkányi Attila, a GP-Live.hu ügyvezető igazgatója. “Magyarország büszke a versenyzési hagyományaira, ami nyolc évtizedre nyúlik vissza, beleértve azt a 30 egymást követő évet, amiben a Hungaroring adott otthont a Magyar Nagydíjnak, közel Budapesthez, és ez a hagyomány szerencsére a jövőben is folytatódni fog. A világon nincs jobb digitális média felület, ami olyan átfogó és részletes tartalmat nyújt az autóversenyzésről, mint a Motorsport.com.”

Az új magyarországi URL átfogó információt és motorsport tartalmat kínál, ami percre kész híreket, statisztikákat, digitális képeket, és videókat jelent – beleértve az Inside Grand Prix és Inside WEC heti programjait a Motorsport.tv-n.

“A GP-Live.hu majdnem egy évtizeden keresztül a motorsport hírek és információk forrásaként szolgált Magyarországon,” mondta Filippo Salza, a Motorsport.com európai üzletágának elnöke. “A magyarországi pozíciónk csak még jobban megerősíti az elkötelezettségünket, hogy a legátfogóbb és legváltozatosabb motorsport lefedettséget hozzuk létre a világon.”

Az új magyar weboldal budapesti központtal működik, és 2016-ban indul el.

A Motorsport.com-ról

1994-ben alapították, a Motorsport.com egy technológiailag fejlett nemzetközi digitális média csoport, ami motorversenyzéssel kapcsolatos tartalmat kínál olvasóinak 21 kiadványban, 14 nyelven, napi 24 órában, a hét minden napján. Része a Motorsport Network vállalatnak.

Contacts

Még több információ - kapcsolat:
Scott Sebastian: M +1 312.519.5040
Email: scott.sebastian@motorsport.com
Public Relations és Marketing alelnök

Contacts

Még több információ - kapcsolat:
Scott Sebastian: M +1 312.519.5040
Email: scott.sebastian@motorsport.com
Public Relations és Marketing alelnök