Pivotal kondigt financieringsronde aan voor verdere groei en voldoening aan gegroeide vraag

SAN FRANCISCO--()--Pivotal, een bedrijf dat digitale transformaties van ondernemingen versnelt, heeft vandaag bekendgemaakt dat het een naar verwachting een financieringsronde C afrondt met 253 miljoen dollar in cash. De financiering wordt aangevoerd door nieuwe investeerder Ford Motor Company en Microsoft en alle reeds bestaande investeerders GE, EMC en VMWare. De deal is naar verwachting in mei 2016 rond, afhangend van standaard voorwaarden, zoals de vereiste goedkeuring van regulerende instanties.

Pivotal ziet kort na zijn driejarige jubileum een wijdverspreide en groeiende vraag bij bedrijven naar software die hun manier van werken transformeert. Het bedrijf werkt nu met zeven van de belangrijkste tien banken van de Verenigde Staten, drie autofabrikanten uit de mondiale top vijf en vijf telecombedrijven uit de top 10.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pivotal Software, Inc.
Michael Lee
Media Relations
mlee@pivotal.io
Rita Manachi
Analyst Relations
rmanachi@pivotal.io

Contacts

Pivotal Software, Inc.
Michael Lee
Media Relations
mlee@pivotal.io
Rita Manachi
Analyst Relations
rmanachi@pivotal.io