Az Imprivata a kórházi személyhívók használatának beszüntetését sürgeti

LEXINGTON, Mass.--()--A közösségi médiumokban indított #DitchPageBoy kampány arra bátorítja az egészségügyi szolgáltatókat, hogy a 21. század kommunikációs technológiái által kínált lehetőségeket kihasználva csökkentsék a folyamatosan felmerülő problémák okozta frusztrációt és javítsák a betegellátás minőségét

Az egészségügyi IT biztonsági termékeket forgalmazó Imprivata® (NYSE: IMPR) ma elindította a közösségi médiumokban #DitchPageBoy elnevezésű kampányát, mellyel a kórházakban kommunikációs célokra használt személyhívókkal kapcsolatos kockázatokra kívánja felhívni a figyelmet. Egy sor humoros videóval, amelynek főszereplője Page Boy, egy bosszantó, minden lében kanál, semmire sem jó pasas, aki folyamatosan bajba sodorja az egészségügyben dolgozókat és a betegeiket, az Imprivata gunyoros képet fest azokról az intézményekről, amelyek 2016-ban még mindig ragaszkodnak a már rég idejét múlt személyhívó használatához.

A #DitchPageBoy videók a következő weboldalon tekinthetők meg: https://www.imprivata.com/Meet-Page-Boy.

További információk a kampányról a következő internetes címen állnak rendelkezésre: https://www.imprivata.com/Ditch-Page-Boy.

Látogassa meg az Imprivata-t a Twitteren, a LinkedInen, a Facebookon, az Instagramon és a YouTube-on, és ossza meg a Page Boy videókat a #DitchPageBoy hashtaggel!

"Az egészségügy az utolsó ágazat a világon, amelynek képviselői még személyhívót használnak szakmai kommunikációs célokra. A digitális kommunikációs eszközök több mint tíz évvel ezelőtti megjelenése óta az olyan készülékeket, mint a személyhívó vagy a fax, már sehol sem használják, különösen olyan környezetben nem, mint a kórházak, ahol kulcsfontosságú a valós idejű, zökkenőmentes kommunikáció" - magyarázta Ed Gaudet, az Imprivata Cortext Products Group vezérigazgatója. "Sajnos rengeteg kórház van, amelyekben még mindig a személyhívó az alapvető kommunikációs eszköz, és őszintén szólva rémisztő, hogy emberek élete egy 50 éves technológiától és elavult munkafolyamatoktól függhet."

A Ponemon Institute egy közelmúltbeli felmérésének eredményei szerint az Amerikai Egyesült Államokban az egészségügyi szolgáltatók a személyhívók használata miatti kevésbé hatékony kommunikáció következtében minden egyes műszakban átlagosan 35 percet töltenek olyan feladatok végzésével, mint a betegfelvétel, a betegáthelyezés és a sürgősségi ellátás koordinálása. Ez az elpazarolt idő évente kórházanként összesen mintegy 1,75 millió USA dollárnyi veszteséget jelent, amely az egész ágazatra vetítve több mint 11 milliárd USA dollárt teszt ki. A KLAS által 2015/2016-ban a Biztonságos üzenetküldés kategóriában a legjobbnak minősített, és az American Hospital Association által biztonságos üzenetküldő platformként jóváhagyott Imprivata Cortext olyan egészségügyi célokra kifejlesztett, biztonságos kommunikációt lehetővé tévő platform, amelynek segítségével az egészségügyi ellátó intézmények dolgozói gyorsan és egyszerűen kommunikálhatnak egymással mobileszközeik, táblagépük vagy asztali számítógépük használatával, és hatékonyan koordinálhatják a betegellátásban részt vevő csoportok akár több különféle helyszínen végzett munkáját.

Amit az Imprivata-ról tudni kell…

Az egészségügyi IT biztonsági termékeket forgalmazó Imprivata® (NYSE: IMPR) olyan biztonsági és azonosítási funkciókat kínáló platformot biztosít egészségügyi szolgáltatók számára szerte a világon, amely hatékony hitelesítést, a betegadatokhoz való gyors hozzáférést, biztonságos kommunikációt és pontos, hibamentes betegazonosítást tesz lehetővé a felhasználók számára. Az Imprivata termékét használó egészségügyi ellátó intézmények biztonságosan és hatékonyan, a vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően tárolhatják, továbbíthatják, kezelhetik és módosíthatják a betegek adatait és a beteggondozási információkat, miáltal hatékonyabb beteggondozást és a betegek számára gördülékenyebb ellátást tudnak nyújtani. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.imprivata.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Kapcsolat:
Imprivata
Médiakapcsolatok:
John Hallock, 617-615-7712
jhallock@imprivata.com
vagy
Kerry Pillion, 781-761-1452
kpillion@imprivata.com
vagy
Befektetői kapcsolatok:
Jeff Bray, 781-761-1417
jbray@imprivata.com

Contacts

Kapcsolat:
Imprivata
Médiakapcsolatok:
John Hallock, 617-615-7712
jhallock@imprivata.com
vagy
Kerry Pillion, 781-761-1452
kpillion@imprivata.com
vagy
Befektetői kapcsolatok:
Jeff Bray, 781-761-1417
jbray@imprivata.com