PSE: procesindustrie komt samen op Process Modelling Forum

LONDEN--()--Bedrijven uit alle gelederen van de procesindustrie gaven deze week op het vijfde Advanced Process Modelling (APM) Forum in London presentaties over uiteenlopende onderwerpen binnen procesmodellering, zoals het versneld ontwikkelen van een nieuwe generatie medicijnen of het zoeken naar besparingen van miljoen euro in aardgasproductie.

De tweedaagse conferentie, georganiseerd door Process Systems Enterprise (PSE), is een cruciaal evenement voor organisaties uit de procesbranche die zich richten op duurzame toegevoegde waarde door de toepassing van zeer accurate, voorspellende procesmodellering en optimalisering. PSE is de aanbieder van het platform gPROMS APM

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Process Systems Enterprise
Kate Burness
+44-20-8563-0888
k.burness@psenterprise.com

Release Summary

At the Advanced Process Modelling Forum hosted by Process Systems Enterprise (PSE) in London this week, organisations focused on creating value through high-accuracy predictive process modelling.

Contacts

Process Systems Enterprise
Kate Burness
+44-20-8563-0888
k.burness@psenterprise.com