YuppTV lanceert 18 Sri Lankaanse kanalen op z'n platform

ATLANTA--()--YuppTV, 's werelds grootste Over-The-Top (OTT)-aanbieder voor Zuid-Aziatische content, breidt z'n aanbod uit met de lancering van 18 Sri Lankaanse tv-zenders in uiteenlopende genres, zoals algemeen amusement, nieuws, muziek, spiritualiteit, etc. Als onderdeel van de samenwerking zullen prominente Singalese, Tamil en Engelse zenders, zoals Siyatha TV, Derana TV, Dan TV, Channel C, Nethra TV en Prime TV beschikbaar worden gemaakt op het YuppTV-platform, wereldwijd.

Naar schatting zijn er ongeveer 3 miljoen Sri Lankaanse expats over de hele wereld, van wie de meesten zich bevinden in Europa, het Midden-Oosten en Canada. Sri Lankaanse expats kunnen nu genieten van hun favoriete programma's wanneer ze maar willen en waar ze ook zijn, via verschillende apparaten die op het internet kunnen. Twee van Sri Lanka's populairste tv-zenders van de Capital Maharaja Organization, Shakthi TV en Sirasa TV waren al beschikbaar op YuppTV.

Over het samenwerkingsverband zei Uday Reddy, Oprichter & CEO, YuppTV, “Bij YuppTV hebben we er altijd naar gestreefd onze gebruikers wereldwijd de beste en meest favoriete amusementsopties te bieden. We zijn altijd ons aanbod blijven verbeteren om het af te stemmen op de wensen van onze uiteenlopende klantenbasis. Het bieden van toegang tot deze zenders zal het leven van onze Sri Lankaanse expatkijkers verrijken, omdat ze nu hun favoriete programma's kunnen bekijken waar ze zich ook in de wereld bevinden.”

Met dit samenwerkingsverband werd YuppTV de eerste OTT-dienstenaanbieder ter wereld die zo'n uitmuntende hoeveelheid aan Live TV van Sri Lankaanse kanalen aanbiedt aan abonnees, en dat tegen een zeer redelijke prijs. Deze nieuwe zenders zullen deel uitmaken van Sri Lankaanse tv-bundels en kunnen worden bekeken via de YuppTV-website, www.yupptv.com, of via de app op Smart TV's, Smart blu-rayspelers, streamingmedia-spelers, spelcomputers, smartphones en tablets.

Over YuppTV

YuppTV is een van 's werelds grootste internetgebaseerde tv- en on demand-dienstenaanbieders voor Zuid-Aziatische content en biedt meer dan 200 tv-kanalen, 5000 films en 100 tv-shows aan in 12 talen. YuppTV is in meer dan 50 landen actief. Het lanceerde onlangs YuppFlix, een on demand-streamingdienst voor films voor de Expat Markt. YuppTV is op dit moment het #1 Internet Pay TV-platform voor Zuid-Aziatische expats. YuppTV is de meest gedownloade SmartTV-app van Zuid-Azië en kan pronken met 8 miljoen mobiele downloads.

Voor meer informatie: http://www.yupptv.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

YuppTV
Pooja Diwan, 040-23555055

Contacts

YuppTV
Pooja Diwan, 040-23555055