MyHeritage lanceert nieuw Q&A forum voor en door gebruikers

Met MyHeritage Community kunnen gebruikers hulp vragen bij onderzoek naar hun familiegeschiedenis en support ontvangen van de wereldwijde MyHeritage-gebruikersgemeenschap van 81 miljoen personen

(Photo: Business Wire)

TEL AVIV, Israël en LEHI, Utah--()--MyHeritage, het snelst groeiende platform voor het ontdekken, delen en bewaren van familiegeschiedenis, kondigt vandaag de lancering aan van MyHeritage Community, een nieuw online forum om samenwerking bij het onderzoek naar familiegeschiedenis te bevorderen. MyHeritage Community is een in de website geïntegreerd forum waarop gebruikers elkaar kunnen helpen met genealogische vraagstukken, zoals het vertalen van documenten, het ontcijferen van handschriften, het identificeren van onbekenden op foto’s en het zoeken naar onvindbare voorouders.

MyHeritage heeft meer dan 81 miljoen geregistreerde gebruikers over de hele wereld en ondersteunt 42 talen. Dat maakt MyHeritage Community bij uitstek geschikt als ontmoetingsplek voor mensen die genealogische mysteries proberen te ontrafelen en mensen die graag willen helpen. Gebruikers die hulp zoeken, kunnen bij MyHeritage Community hun vragen posten en deskundig genealogisch advies ontvangen of profiteren van de talenkennis of bekendheid met een bepaalde regio van andere gebruikers. Een gebruiker in de Verenigde Staten met wortels in Duitsland kan bijvoorbeeld een afbeelding van een brief van een voorouder in een vooroorlogs Duits handschrift posten en vragen om hulp bij het ontcijferen van de tekst. Een andere gebruiker uit Duitsland kan de brief dan vertalen en informatie uit eerste hand toevoegen over de stad waar de brief is gepost.

Vrijwilligerswerk is een groot goed in de wereld van genealogie. Sinds de recente introductie van MyHeritage Community hebben we al inspirerende activiteiten gezien waarbij de ene gebruiker de andere verder helpt. Zo was er een gebruiker die zocht naar informatie over haar familieleden in een bepaalde streek van Italië. Ze ontving het exacte adres van de instantie waarmee ze contact moest opnemen. Een andere gebruiker vroeg om een Engelse vertaling van een Portugese kerkelijke akte en ontving niet alleen de volledige vertaling, maar ook uitgebreide uitleg over doel en oorsprong van het document.

“In mijn ogen is een genealoog iemand die – na het uitzoeken van zijn of haar eigen stamboom – anderen met hun stamboom helpt, gewoon uit liefde voor stamboomonderzoek”, zegt Gilad Japhet, oprichter en CEO van MyHeritage. “Veel genealogen zijn gul met hun tijd en kennis en willen graag anderen helpen bij het verkennen van hun familiegeschiedenis. De nieuwe MyHeritage Community biedt mensen de mogelijkheid elkaar te helpen, waardoor MyHeritage nóg nuttiger en effectiever wordt.”

MyHeritage Community is gratis en voor iedereen toegankelijk op www.myheritage.nl/community

Over MyHeritage

MyHeritage is het snelst groeiende platform voor het ontdekken, delen en bewaren van familiegeschiedenis. Als leider in technologie transformeert MyHeritage het ontdekken van familiegeschiedenis tot een toegankelijke en direct lonende activiteit. De wereldwijde community van gebruikers heeft toegang tot een enorme database van historische documenten, een internationale verzameling stambomen van grote diversiteit en baanbrekende zoek- en matchtechnologie. MyHeritage biedt een gemakkelijke manier om familiegeschiedenis te ontdekken, delen en bewaren voor toekomstige generaties. MyHeritage is beschikbaar in 42 talen. Zie ook www.myheritage.nl.

Contacts

MyHeritage
Willeke Binnendijk, 06-83 65 03 93
Country Manager Nederland
willeke@myheritage.com

Contacts

MyHeritage
Willeke Binnendijk, 06-83 65 03 93
Country Manager Nederland
willeke@myheritage.com