Mindbreeze en Questio gaan strategisch partnerschap aan

Big data en enterprise search appliance nu ingevoerd om te voldoen aan de hoogste klanteisen in Benelux

LINZ, Oostenrijk--()--Questio en Mindbreeze gaan een strategische samenwerking aan en brengen de Mindbreeze Inspire Appliance op de markt in België, Nederland en Luxemburg. Questio bedient op dit moment een groot aantal klanten met geavanceerde behoeften en hoge normen op het gebied van kennisbeheer en big data.Questio heeft jarenlange ervaring in de implementatie van diverse zoekoplossingen voor grote klanten.

"We weten uit onze langdurige samenwerking met Google dat er een brede markt is voor enterprise search appliances in de Benelux. De Mindbreeze Appliance, die nu al meer dan zeven jaar op de markt is, is het perfecte alternatief voor de Google Search Appliance die in de nabije toekomst zal worden stopgezet. We zijn overtuigd geraakt door het ongeëvenaarde gebruiksgemak ervan en vanwege de waarlijk hoogwaardige opties, en het biedt een migratiespoor voor bestaande GSA-klanten. Door samen te werken kunnen we onze klanten voorzien van nieuwe perspectieven ten aanzien van beter en duurzamer gebruik van de beschikbare informatie dankzij Mindbreeze Inspire. Veel van onze huidige klanten erkennen dat, om een concurrentievoordeel te behalen, ze moeten voldoen aan de cruciale uitdaging van het inzetten en effectief gebruik maken van de schat aan informatie binnen het bedrijf," verklaart Raya Verschelden, Managing Partner van Questio.

Krachtige enterprise search-systemen voor bedrijven moeten beschikken over de capaciteit om correlaties tussen verschillende stukjes informatie te herkennen en deze dienovereenkomstig te koppelen. De Mindbreeze Appliance is eenvoudig in gebruik, heeft een hoge schaalbaarheid en toont de gebruiker alleen de informatie waarvoor hij bevoegd is om er toegang toe te krijgen. Door de samenwerking met Mindbreeze kan Questio haar klanten specialistische expertise in combinatie met een standaard product aanbieden.

"We zijn erg beperkt in onze keuze van zakelijke partners en screenen zorgvuldig alle aanbiedingen voor een partnerschap. We willen garanderen dat onze partners zeer bedreven zijn in het gebruik en de mogelijkheden van ons product, wat op zijn beurt dient om onze klanten te inspireren. Dankzij de samenwerking met Questio kunnen we nieuwe industrieën verkennen en tegelijkertijd dicht bij onze klanten blijven," licht Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze, toe.

Mindbreeze heeft al een groeiend internationaal netwerk van partners gerealiseerd in landen als Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Slowakije, Mexico en de Verenigde Staten.

Over Questio

Questio, onderdeel van de Cronos Group, is een van de toonaangevende bedrijven in België voor de distributie van big data en enterprise search-oplossingen. Questio kan putten uit jarenlange ervaring uit een verscheidenheid van toepassingsscenario's. Het bedrijf biedt complete (pre-)projectdiensten bij de integratie van enterprise search-oplossingen, variërend van productselectie tot analyse, ontwikkeling, implementatie en ondersteuning na de go-live. Hierbij wordt de geïmplementeerde oplossing precies afgestemd op de behoeften van de individuele klant om te zorgen voor extra duurzame waarde.

Over Mindbreeze

Mindbreeze, met hoofdkantoor in Linz, Oostenrijk, is een toonaangevende Europese leverancier van softwareproducten en zoekapparaten voor enterprise search, big data en kennisbeheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mindbreeze
Ulrike Kogler
Tel.: +43 732 606162-620
pr@mindbreeze.com

Contacts

Mindbreeze
Ulrike Kogler
Tel.: +43 732 606162-620
pr@mindbreeze.com