Analogix en LG leggen lat voor mobiele VR hoger met LG 360 VR en USB-C-connectiviteit van SlimPort

Head mounted displays demand ever higher resolutions and faster refresh rates to give consumers a fluid and immersive experience. DisplayPort is the interface of choice for VR applications offering uncompressed, low-latency signaling, low-power transmission and robust embedded clocking that minimizes the number of wires. (Photo: Business Wire)

SANTA CLARA, Calif.--()--Analogix Semiconductor, Inc. heeft vandaag bekendgemaakt dat het innovatieve vlaggenschip onder de smartphones van LG, de LG G5, en de VR-headset voor 360-gradenzicht van LG beide zijn uitgerust met SlimPort ®-verbindingen. De VR-headset van LG maakt gebruik van de energie van de telefoon, die vanuit het USB-C-portaal via een USB-kabel loopt. SlimPort levert daarbij DisplayPort-over-USB-C-video en verzorgt de energiehuishouding via de volgende twee geïntegreerde circuits:

  • LG G5: SlimPort ANX7816-transmitter en de schakelaar/controller ANX7418 USB-C;
  • LG 360 VR: SlimPort ANX7737-converteerder en de USB-C-controller ANX7402.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Analogix Media Contact
Gratia Stefan, 408-988-8848
marcom@analogix.com

Contacts

Analogix Media Contact
Gratia Stefan, 408-988-8848
marcom@analogix.com