Speciale aanbieding Keio Plaza Hotel Tokyo voor Hello Kitty-kamer: Hello Kitty-pop in hoteluniform

Keio Plaza Hotel Tokyo introduces a limited time offer: A special present of a Hello Kitty doll in a bell staffs' uniform for Hello Kitty room guests, in celebration of its 45th anniversary of hotel's operations since 1971. (C) 1976, 2016 SANRIO CO., LTD. APPROVAL No. SP562110

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van de meest prestigieuze internationale hotels van Japan, kondigt met trots een aanbieding voor de gasten van zijn Hello Kitty-kamer aan, die van 1 april tot 30 juni geldt: een speciale pop van Hello Kitty in het uniform van het hotelpersoneel. Daarmee viert het hotel zijn 45ste jubileum sinds het begin van zijn activiteiten in 1971.

Hello Kitty Rooms zijn op 1 november 2014 geopend ter ere van de 40ste verjaardag van Hello Kitty. Keio Plaza Hotel Tokyo biedt in totaal acht Hello Kitty-kamers met twee thema’s, KITTY TOWN, met een popdecor, en PRINCESS KITTY, waar het meubilair is gewijd aan de charme van Kitty. De kamers hebben over de hele wereld veel media-aandacht gekregen en genieten onder zowel Japanse als buitenlandse gasten grote populariteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp