Pacific Controls lanceert eerste digitale zakenhub in samenwerking met WSO2.Telco

Dilip Rahulan, Executive Chairman & CEO, Pacific Controls (L) and Kumi Thiruchelvam, CEO - WSO2.Telco (R) (Photo: Business Wire)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--Pacific Controls (PCS), een grote aanbieder van managed services voor het internet der dingen (IoT) en de grootste aanbieder van Tier 3-datecenters en -clouddiensten in het Midden-Oosten, heeft samen met WSO2.Telco gewerkt aan de lancering van de eerste digitale zakenhub van het Midden-Oosten. De digitale hub biedt API’s in abonnementsvorm (API as a Service) en is ontworpen om ondernemingen en telecombedrijven in staat te stellen hun benadering en samenwerking binnen de digitale sfeer te transformeren. De digitale zakenhub draagt bij aan een versnelde transformatie van Dubai in ‘s werelds meest geavanceerde en meest verbonden digitale markt. WSO2.Telco is de maker van een baanbrekend digitaal faciliterend platform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Watermelon Communications
Tasneem Raza, +9714-283-3655
tasneem@watermelonme.com

Contacts

Watermelon Communications
Tasneem Raza, +9714-283-3655
tasneem@watermelonme.com