Panasonic en Nomura Real Estate onthult conceptplan voor nieuwe intelligente wijk in Yokohama

Overall image of Tsunashima SST (Graphic: Business Wire)

OSAKA & TOKYO & YOKOHAMA, Japan--()--De Tsunashima Sustainable Smart Town (SST) Council en zijn belangrijkste organisatoren, Panasonic Corporation en Nomura Real Estate Development CO., Ltd., hebben vandaag een conceptplan voor de ontwikkeling van een intelligente ‘smart’ wijk in Tsunashima onthuld. Tsunashima ligt in de Japanse stad Yokohama, ten zuidwesten van Tokyo.

De Tsunashima SST Council, een consortium van tien organisaties dat de ontwikkeling van Tsunashima SST promoot, creëerde het ontwikkelingsconcept. Het plan behelst milieudoelstellingen van de wijk, veiligheidscriteria en regels voor het landschap en activiteiten. Het uiteindelijke streven is de bouw van een stad waar spelers uit verschillende sectoren harmonieus samenwerken om hun doelen te bereiken. Yokohama steunt Tsunashima SST en maakt zich tegelijkertijd sterk voor de status van ‘FutureCity’, een modelstad die door de Japanse overheid is geselecteerd voor aanpak van algemene uitdagingen, waaronder het milieu.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
Panasonic Corporation
Global Communications Department
Media Promotion Office
+81-3-3574-5729
presscontact@ml.jp.panasonic.com

Contacts

Media Contact
Panasonic Corporation
Global Communications Department
Media Promotion Office
+81-3-3574-5729
presscontact@ml.jp.panasonic.com