Yenlo kondigt John Mathon aan als vicepresident strategie

SAN FRANCISCO--()--Yenlo, expert in ICT-integratie en Premier Partner van WSO2, maakt zijn nieuwe vicepresident voor strategie bekend: John Mathon. Mathon is medeoprichter van TIBCO en staat bekend als een van de belangrijkste experts in softwaresystemen op de markt.

Yenlo verleent wereldwijd kwalitatief hoogwaardige diensten op basis van WSO2. Yenlo heeft kantoren in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. WSO2 is het enige integratieplatform voor servicegerichte architectuur en verbonden bedrijven dat volledig open source is.

Om Yenlo verder te laten groeien in Noord-Amerika en Europa is John Mathon toegetreden als vicepresident strategie. Voor zijn komst naar Yenlo was Mathon een van de oprichters van TIBCO, waarvoor hij vijftien jaar als technologisch topman werkte. Hij was in die hoedanigheid verantwoordelijk voor TIBCO’s aanbod van integratiesoftware. Daarna werd hij vicepresident van Computer Associates en was bij strategisch topman van WSO2. Daarbovenop is Mathon is een erg beroemde spreker op internationale conferenties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yenlo
Tamara de Lange
tamara.de.lange@yenlo.com
+31 718200082

Contacts

Yenlo
Tamara de Lange
tamara.de.lange@yenlo.com
+31 718200082