Business Wire en Edelman presenteren onderzoeksresultaten ten faveure van visuele vertelstijlen in rapportage

Business Wire and Edelman Financial Communications & Capital Markets today announce the results of a new study supporting the use of visual storytelling in earnings reporting (Graphic: Business Wire)

NEW YORK--()--Business Wire en Edelman Financial Communications & Capital Markets hebben vandaag de resultaten van een nieuw onderzoek gepresenteerd. De resultaten onderschrijven het gebruik van visuele vertelstijlen in financiële rapportage.

In totaal beantwoordden driehonderd investeerders in de detailhandel, twintig professionals van Wall Street en enkele werknemers in financiële media vragen over de wijze van dataconsumptie. Daarbij werden traditionele, kwantitatieve financiële rapporten vergeleken met rapporten waarin visuele, creatieve onderdelen zijn verwerkt.

De conclusie is duidelijk: de consensus is dat visuele vertelwijzes als aanvullend hulpmiddel de uiteindelijke doelen van professionals in beleggersrelaties ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Business Wire,
Scott Fedonchik, +1-212-752-9600

Contacts

Business Wire,
Scott Fedonchik, +1-212-752-9600