ANGUS onthult nieuwe divisie: ANGUS Life Sciences

BUFFALO GROVE, Ill.--()--ANGUS Chemical Company, een toonaangevende fabrikant en verkoper van nitroalkanen en afgeleide producten, heeft vandaag de lancering van zijn levenswetenschappelijke divisie aangekondigd, ANGUS Life Sciences. Deze divisie, die is opgericht als antwoord op de specifieke behoeftes van de levenswetenschappelijke sector, levert klanten in de biotechnologie, farmacie en landbouw de kwalitatief hoogstaande buffers, biochemicaliën, biomoleculen en intermediairs waar ze op rekenen.

“Onze divisie ANGUS Life Sciences steunt op onze rijke, 70-jarige erfenis van productie van gespecialiseerde chemicaliën, zoals ons TRIS AMINO”, zei Mark Henning, president en ceo van ANGUS. “We onderkennen het belang van het op één lijn zetten en controleren van stabiliteit, consistentie, kwaliteit en nakoming binnen de levenscyclus van een product. Dit nieuwe bedrijfsonderdeel is het bewijs van onze toewijding aan onze klanten uit de levenswetenschappen, want we bieden hoogwaardige chemicaliën die ze nodig hebben voor de ontwikkeling van hun beste producten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chempetitive Group for ANGUS Chemical Company
Trisha Rule, 1-858-230-4949
trule@chempetitive.com

Contacts

Chempetitive Group for ANGUS Chemical Company
Trisha Rule, 1-858-230-4949
trule@chempetitive.com