Fractus tekent licentieovereenkomst over patenten in Japan

BARCELONA, Spanje--()--Fractus, S.A. heeft bekendgemaakt dat het een wereldwijde patentlicentieovereenkomst heeft gesloten met een grote fabrikant van mobiele telefoons in Japan.

In het vierde kwartaal zijn wereldwijd in totaal 403 miljoen smartphones aan eindgebruikers verkocht, een stijging van 9,7 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2014, schrijft Gartner Inc.*

Het marktaandeel van Aziatische fabrikanten van mobiele telefoons blijft in 2016 groeien, gezien hun snelle expansie buiten hun thuismarkten.

“We zijn verheugd met deze licentieovereenkomst, omdat het onze aanwezigheid in Azië nieuw leven inblaast en Fractus erkent als unieke ontwikkelaar van technologie op gebied van antennes”, zei Ruben Bonet, topman van Fractus.

*Persbericht van Gartner: Gartner Says Worldwide Smartphone Sales Grew 9.7 Percent in Fourth Quarter of 2015 (18 february 2016).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Inquiries
Fractus
Marta Barba
marta.barba@fractus.com

Contacts

Media Inquiries
Fractus
Marta Barba
marta.barba@fractus.com