Berkshire Hathaway Group breidt aanbod specialistische verzekeringen uit naar Europa, benoemt Tom Bolt en Gregor Köhler tot topmannen

BOSTON--()--Berkshire Hathaway International Insurance Limited heeft vandaag bekendgemaakt dat het Europa gespecialiseerde verzekeringen gaat aanbieden via zijn dochteronderneming Berkshire Hathaway Specialty Insurance (BHSI), afhankelijk van goedkeuring door regelgevende instanties. Tom Bolt is benoemd tot topman voor het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Europa (per 1 juni). Gregor Köhler is per direct benoemd tot topman Noord-Europa. Bolt neemt ook de functie van ceo op zich en wordt evenals Köhler lid van de raad van bestuur van Berkshire Hathaway International Insurance Limited, afhankelijk van goedkeuring door regelgevend instanties.

“Het opzetten van nieuwe competenties in Europa is een natuurlijke stap in de volwassenwording van BHSI en een belangrijke mijlpaal de groei van ons mondiale afzetgebied”, zei Peter Eastwood, president en ceo van BHSI. “We zijn blij dat we met Tom en Gregor twee talenten van het grootste kaliber hebben om een team op te bouwen in het Verenigd Koninkrijk en Europa.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Berkshire Hathaway Specialty Insurance
JoAnn Lee, 617-936-2937

Contacts

Berkshire Hathaway Specialty Insurance
JoAnn Lee, 617-936-2937