GSMA kondigt winnaars van Glomo Awards 2016 aan

BARCELONA--()--De GSMA feliciteert alle winnaars van de Glomo Awards 2016, die zijn uitgereikt in een reeks ceremonies en live tv-presentaties op het Mobile World Congress in Barcelona. Televisiepresentatoren Suzi Perry en Ortis Deley maakten de winnaars live bekend op Mobile World Live TV en de officiële ceremonie, die op dinsdag 23 februari plaatshad.

“Onze felicitaties zijn voor alle winnaars en genomineerden van de Glomo Awards van de GSMA”, zei Michael O’Hara, hoofd marketing van de GSMA. “In een opmerkelijk breed veld, met meer dan 930 aanmeldingen en 170 genomineerden, is het een echt uitzonderlijk prestatie wanneer je door onze hoog aangeschreven jury wordt geselecteerd. We bedanken alle deelnemers, juryleden, sponsoren en partners voor hun bijdrage aan de 21ste editie van de Glomo Awards.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For the GSMA
Charlie Meredith-Hardy
+44 7917 298428
CMeredith-Hardy@webershandwick.com
oF
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

For the GSMA
Charlie Meredith-Hardy
+44 7917 298428
CMeredith-Hardy@webershandwick.com
oF
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com