RSA: Stormshield geeft voorproefje van cloudbased versleutelsysteem

PARIJS--()--Stormshield, een belangrijke speler op de markt voor cyberveiligheid, kondigt zijn deelname aan de conferentie RSA 2016 aan. Stormshield geeft gedurende het evenement, dat van 29 februari tot 4 maart in San Francisco plaatsheeft, een voorproef van Stormshield Data Security for Cloud & Mobility – een cloudbased programma voor dataversleuteling.

Stormshield Data Security for Cloud & Mobility geeft bedrijven en organisaties de mogelijkheid de volle kracht en wendbaarheid van cloudbased samenwerkingssoftware, zoals Microsoft Office365 of Dropbox te gebruiken, maar tegelijkertijd de privacy van alle externe data te bewaken. Werknemers kunnen eenvoudig samenwerken met interne en externe gebruikers van om het even welk platform (Windows, iOS, Android, etc.) door versleutelde data via hun applicaties te delen. Het geïmplementeerde programma is volledig platform-onafhankelijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contact
Sandra Laberenne
slaberenne@meiji-communication.com
of
Caroline Pain
cpain@meiji-communication.com

Contacts

Press contact
Sandra Laberenne
slaberenne@meiji-communication.com
of
Caroline Pain
cpain@meiji-communication.com