TSYS en Ethoca bieden kaartuitgevers en verkopers wapen tegen fraude

COLUMBUS, Ga.--()--TSYS heeft vandaag zijn overeenkomst met Ethoca aangekondigd. Deze internationale aanbieder van samenwerkingsgerichte technologie stelt uitgevers van betaalkaarten en e-commerceverkopers in staat kaartfraude met niet fysiek aanwezige kaarten te stoppen. Het TSYS Transaction Recovery Network, dat dankzij deze overeenkomst is gelanceerd en wordt ondersteund door Ethoca, verzorgt vrijwel directe waarschuwingen bij bewezen fraude. Dit geeft uitgevers en online verkopers de kans snel verloren gewaand geld terug te krijgen, zonder dat daar dure en tijdrovende terugvorderingsprocessen voor nodig zijn.

“Door de aanhoudende groei van e-commercebetalingen en de verwachte toename van kaartfraude zonder aanwezige kaart, is efficiënte samenwerking tussen banken en verkopers cruciaal voor het indammen van risico’s en het verbeteren van de ervaring van kaarthouders”, zei Andrew Mathieson, topman van TSYS. “Het TSYS Transaction Recovery Network faciliteert een vereende efficiëntie die online fraude en operationele kosten van vorderingen terugdringt.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

TSYS Media Relations
Cyle Mims, +1-706-644-3110
cylemims@tsys.com
of
T SYS Investor Relations
Shawn Roberts, +1-706-644-6081
shawnroberts@tsys.com

Contacts

TSYS Media Relations
Cyle Mims, +1-706-644-3110
cylemims@tsys.com
of
T SYS Investor Relations
Shawn Roberts, +1-706-644-6081
shawnroberts@tsys.com