euNetworks breidt langeafstandsnetwerk voor DWDM uit naar Marseille

LONDEN--()--euNetworks, aanbieder van infrastructuur voor breedbanddiensten in West-Europa, heeft vandaag aangekondigd zijn langeafstandsnetwerk voor dichte golflengtemultiplexig (DWDM, dense wavelength division multiplexing) uit te breiden naar Marseille. Het bedrijf investeert in twee nieuwe glasvezelroutes, wat Marseille diversiteit in breedband van 10G en 100G biedt.

“Deze investering vergroot de capaciteit en het bereik van ons netwerk in Frankrijk en vult de ontwikkeling van ons netwerk in groot-Parijs van oktober aan”, zei Kevin Dean, hoofd marketing van euNetworks. “De aansluiting op Marseille was een specifiek verzoek van onze klanten in 2015, omdat hun breedbandeisen blijven toenemen. De toevoeging helpt mensen die vanuit Londen, Dublin, Parijs en Frankfurt een aansluiting met Marseille willen, als toegangspoort tot Azië, het Midden-Oosten en het Middellandse-Zeegebied. Het stelt euNetworks ook in staat tegemoet te komen aan de backhaulvereisten tussen de kabelstations in Marseille en de rest van West-Europa. Onze uitbreiding komt tegemoet aan deze groeiende vraag met de inwerkingstelling van de kabels AAE-1, SEA-ME-WE-5.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

euNetworks Press Contact:
Hannah Fox
Senior Director, Marketing
hannah.fox@eunetworks.com email
hannah_britt skype
+44 20 7952 1338 office
+44 7717 896 446 mobile

Contacts

euNetworks Press Contact:
Hannah Fox
Senior Director, Marketing
hannah.fox@eunetworks.com email
hannah_britt skype
+44 20 7952 1338 office
+44 7717 896 446 mobile