ImmerVision zorgt met 360-gradentechnologie voor wereldwijd keerpunt in VR-content

BARCELONA, Spanje--()--Dit najaar kregen bezoekers van het trendsettende filmfestival Sundance 20 duizend Google Cardboards. Ruim 1,3 miljoen abonnees van New York Times kregen een exemplaar bij de innovatieve 3D-film The Displaced, over vluchtelingenkinderen .

Het lijdt geen twijfel dat een verbluffend tijdperk van virtuele realiteit is aangebroken. VR lijkt aanlokkelijk toegankelijk.

Maar dat is het niet.

De vereiste geavanceerde hulpmiddelen en dure productieteams houden de creatie van 360-gradencontent ver buiten bereik van alledaagse consumenten, van wie bijna 3 miljard een smartphone bezitten. De ontwikkeling van virtuele realiteit kan zelfs stagneren als gevolg van een gebrek aan echte, consumentvriendelijke oplossingen als 3D TV.

ImmerVission is ervan overtuigd dat virtuele realiteit afhangt van toegankelijkheid en ijvert voor de uitrusting van alledaagse apparaten – zoals smartphones, sportcamera’s, teleconferentiesystemen en wearables – met kleine 360-gradenlenzen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ImmerVision
Louis Brun, +1 514-985-4007 ext. 3025
louis.brun@immervision.com

Contacts

ImmerVision
Louis Brun, +1 514-985-4007 ext. 3025
louis.brun@immervision.com