Obi Worldphone lanceert nieuw model, MV1, op Mobile World Congress

BARCELONA, Spanje--()--Obi Worldphone heeft vandaag zijn nieuwste model gelanceerd, waarmee het een traditie van krachtige technologie in combinatie met intelligent design uit Silicon Valley voortzet. Het nieuwe model is gericht op jonge professionals die werkzaam zijn binnen snelgroeiende markten in Aziƫ, Afrika, Latijns-Amerika en Europa.

De Obi Worldphone MV1 belichaamt het binnen Obi diepgewortelde idee dat geavanceerd design voor een telefoon even vitaal is als zijn interne onderdelen. Het sculpturale uiterlijk van de Worldphone MV1 is een creatie van Ammunition, een in San Francisco gevestigd ontwerpbureau dat met Obi eenzelfde ethos van mode, vorm en functie deelt. Met het voor Obi kenmerkende, verhoogde scherm en zijn naar de hand gevormde romp vertegenwoordigt de MV1 een verfrissende designgolf, verpakt in een praktisch 4G-toestel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

The Hatch Agency
Claire Bentley
obi@thehatchagency.com

Contacts

The Hatch Agency
Claire Bentley
obi@thehatchagency.com