Nakina kondigt verbeterd aanbod voor cyberveiligheid aan

OTTAWA, Ontario--()--Nakina, leider in gebruikersbeheer en configuratiesystemen, heeft vandaag verbeteringen van zijn bekroonde cyberbeveiliging aangekondigd. NI-DEFENDER combineert gebruikersbeheer, configuratie en analysemiddelen. Het stelt dienstverleners in staat risico’s voor hun netwerk te vermijden, aan te stippen en te neutraliseren.

De verbeteringen hebben betrekking op de harmonisering van het beveiligingsbeleid binnen fysieke en virtuele netwerken met meerdere verkopers en verschillende technologieën, sterkere analysemiddelen, het volgen van trends en rapportage. Geautomatiseerd gebruikersbeheer en configuratiemanagement verhogen de veiligheid van een netwerk, versnellen de opsporing en sanering van zwakke plekken en wijzen proactief op slecht geconfigureerde of gecompromitteerde netwerkonderdelen. Het systeem stelt eindverantwoordelijken voor IT-beveiliging en beveiligingsteams in staat de integriteit van netwerken te controleren, te visualiseren en te garanderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Release Summary

Nakina Announces Enhancements to its Cybersecurity Portfolio. Security Policy Orchestration and Analytics to be showcased at #MWC16 with demo involving Check Point and Wind River