Internet der Drones krijgt voet aan de grond: H3 Dynamics onthult DRONEBOX

Loading media player...

SINGAPORE--()--H3 Dynamics onthult DRONEBOX, een revolutionair systeem dat professionele drone-diensten combineert met het internet der dingen. Welkom bij het Internet der Drones.

DRONEBOX is een compleet, zichzelf aandrijvend systeem dat overal kan worden ingezet, dus ook in afgelegen gebieden waar industriële goederen, grenzen of gevoelige installaties constant toezicht vereisen. DRONEBOX, ontworpen als evolutie van huidige sensoren en bewakingscamera’s in steden, bij grenzen of grote industriële complexen, innoveert doordat drones sensoren bewegingsvrijheid geven. Eindgebruikers kunnen de systemen nu op vijf verschillende locaties laten vliegen en vrijwel alles, overal en altijd meten. De sensoren reageren iedere dag van de week 24 uur, waarmee ze operateurs cruciale informatie verschaffen – ook op een afstand van duizenden kilometers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

H3 Dynamics Holdings
Taras Wankewycz
Bureau : (+65) 6250-3949
Direct : (+65) 9710-8445

Contacts

H3 Dynamics Holdings
Taras Wankewycz
Bureau : (+65) 6250-3949
Direct : (+65) 9710-8445