General Cable rapporteert cijfers vierde kwartaal en boekjaar 2015

HIGHLAND HEIGHTS, Ky.--()--General Cable Corporation heeft vandaag zijn resultaten in het vierde kwartaal van 2015 (beëindigd op 31 december 2015) bekendgemaakt. In het kwartaal boekte het bedrijf een aangepast winst per aandeel van 0,05 dollar en een aangepaste bedrijfswinst van 28 miljoen dollar. Het gerapporteerde verlies per aandeel uit doorlopende activiteiten was in dit kwartaal 0,91 dollar. Het gerapporteerde operationele verlies uit doorlopende activiteiten bedroeg in het kwartaal 36 miljoen dollar. Op pagina 3 van het originele, onderstaande persbericht staat informatie over de berekening van de gerapporteerde resultaten ten opzichte van de aangepaste resultaten.

De bedrijfswinst van 28 miljoen dollar lag in het vierde kwartaal 12 miljoen dollar lager dan in dezelfde periode daarvoor. De oorzaak hiervan ligt in de ongunstige impact van metaal van ongeveer 8 miljoen dollar en een zwakkere volume per eenheid in alle regio’s. Dit wordt deels gecompenseerd door een reorganisatie voor kostenbesparingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

General Cable Corporation
Len Texter, 859-572-8684
Senior Vice President, Finance and Investor Relations

Contacts

General Cable Corporation
Len Texter, 859-572-8684
Senior Vice President, Finance and Investor Relations