Nieuwste Card Protection Kit van TMD Security beschermt geldautomaten van NCR tegen nieuw skimgevaar

SCHAFFHAUSEN, Zwitserland & PHILADELPHIA--()--Onafhankelijke tests bevestigen actieve bescherming van nieuwe 2016-versie CPK 6001 tegen ‘tweede generatie’ stereoskimming zonder noodgedwongen uitschakeling van de geldautomaat.

TMD Security, wereldwijd leider in anti-skimming voor geldautomaten, heeft vandaag bekend gemaakt dat de nieuwe versie van zijn Card Protection Kit (CPK) bescherming biedt tegen de “tweede generatie” stereoskimmen op geldautomaten van NCR. Dit is bewezen in onafhankelijke tests. De nieuwe versie van het beschermingspakket heeft geen enkele invloed op de beschikbaarheid van de geldautomaat of het gebruiksgemak van kaarthouders.

In Ierland is in Juni 2015 twee keer melding gemaakt van fraudegevallen met een nieuwe techniek voor stereoskimmen, waarbij meerdere leeskoppen het de crimineel gemakkelijker maken kaartgegevens te verkrijgen. Tests en analyses bevestigden dat dit een zeer geavanceerde, tweede generatie van stereoskimmen betrof.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

TMD Security
Claire Shufflebotham
+447791091876
c.shufflebotham@tmdsecurity.com

Contacts

TMD Security
Claire Shufflebotham
+447791091876
c.shufflebotham@tmdsecurity.com