Analogix en Pinecone werken samen aan USB-C-technologie

SANTA CLARA, Calif. & BEIJING--()--Analogix Semiconductor, Inc. en Beijing Pinecone Electronics Co. Ltd. hebben vandaag hun licentieovereenkomst met betrekking tot intellectueel eigendom van USB-C-technologie van Analogix aangekondigd.

“De samenwerking met Analogix stelt ons in staat innovatieve producten te ontwikkelen die onze prestatiedoelen halen”, zei Yuanbo Ye, vicepresident van Beijing Pinecone Electronics.

“Het verheugt ons samen te werken met Pinecone, dat een opkomende leider in mobiele verwerking is”, zei Michael Ching, vicepresident technologische licenties van Analogix. “Onze IP-kernen stellen platformintegratoren in staat de omvang van hun ontwerp, kosten voor materiaal en benodigde tijd voor vermarkting te beperken. Analogix’ IP-kernen zijn goed voor 1 miljard afgeleverde System-on-chip-systemen van verschillende klanten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Analogix Media Contact
Gratia Stefan, 408-988-8848
marcom@analogix.com

Contacts

Analogix Media Contact
Gratia Stefan, 408-988-8848
marcom@analogix.com