Panasonic toont AC-servomotor en andere slimme fabriekstoepassingen op 17e China International Industry Fair

Panasonic booth at CIIF 2015 (Photo: Business Wire)

SHANGHAI--()--De zeventiende China International Industry Fair vond van dinsdag 3 november tot zaterdag 7 november plaats in de National Exhibition and Convention Center van Shanghai. Panasonic stelde daar nieuwe producten en systemen voor de industrie tentoon, waaronder de nieuwe AC-servo-motor uit de serie MINAS A6 en het gerobotiseerde lassersysteem LAPRISS.

De handelsbeurs is sinds zijn eerste editie in 1999 uitgegroeid tot een gespecialiseerd, marktgericht en mondiaal evenement. De China International Industry Fair heeft tevens het UFI- certificaat (Union of international fairs) en een keurmerk van de Global Association of the Exhibition Industry. De beurs staat bekend als de meest invloedrijke bijeenkomst voor de branche van industriële systemen in China. Daarnaast dient het evenement ook als etalagevenster voor de wereld en een platform voor economische uitwisseling en samenwerking.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
Panasonic Corporation
Global Communications Department
Media Promotion Office
+81-3-3574-5729
presscontact@ml.jp.panasonic.com

Contacts

Media Contact
Panasonic Corporation
Global Communications Department
Media Promotion Office
+81-3-3574-5729
presscontact@ml.jp.panasonic.com