Kwaliteit essentieel voor succesvolle innovatie, volgens ASQ-rapport

MILWAUKEE--()--Kwaliteit is een essentiële component voor succesvolle innovatie en, als de twee samen worden gebracht, kan een positieve impact hebben op de winstgevendheid van een organisatie, volgens een nieuw rapport dat door ASQ werd uitgebracht.

Het rapport, dat werd vrijgegeven tijdens de Wereld Kwaliteitsmaand, is het eerste van verschillende rapporten die een onderdeel zijn van ASQ’s Wereldwijde Staat van Kwaliteit 2-onderzoek, dat heeft gekeken naar de staat van kwaliteit en continue verbetering wereldwijd en biedt organisaties inzichten in gaten en mogelijkheden. Dit laatste onderzoek bouwt voort op het oorspronkelijke onderzoek uit 2013, dat de eerste blik ooit gaf op kwaliteit en continue verbetering wereldwijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ASQ
Kevin Braley
414-274-2116
800-248-1946
kbraley@asq.org

Release Summary

A new report released by ASQ -- the first one that's part of its Global State of Quality 2 Research -- provides insight into how organizations can create a culture of innovation to enhance business.

Contacts

ASQ
Kevin Braley
414-274-2116
800-248-1946
kbraley@asq.org