Onderzoek GSMA benadrukt belang van digitale handel en betalingen voor groei in Pakistan

ISLAMABAD--()--Nieuw onderzoek van de GSMA – ‘Building digital societies in Asia: Making commerce smarter’- wijst uit dat Pakistan voor volledig profijt van digitale handel nauw moet samenwerken met mobielenetwerkexploitanten, financiële instellingen, betaalbedrijven en overheidsinstellingen. Iedere belanghebbende vervult een cruciale rol bij het faciliteren van digitale handel, digitale toegang en digitale betalingen.

“Exploitanten van mobiele netwerken hebben intensief geïnvesteerd in toegang tot internet in Pakistan en zullen dit blijven doen. Naar schatting heeft in 2020 negentig procent van de Pakistaanse bevolking 3G-dekking. Mobiele breedband bereikt dan naar verwachting 40 procent”, zei Alasdair Grant, hoofd van de GSMA in Azië. “Nu connectiviteit in mindere mate een probleem is, zit de uitdaging nu in het verhogen van het aantal digitale handelsrekeningen en het bevorderen van digitale betalingen. Dit is nodig voor de verwezenlijking van alle mogelijkheden van digitale handel in Pakistan.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For the GSMA
Charlie Meredith-Hardy
+44 7917 298428
CMeredith-Hardy@webershandwick. com
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

For the GSMA
Charlie Meredith-Hardy
+44 7917 298428
CMeredith-Hardy@webershandwick. com
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com