TechSoup lanceert eerste mondiale platform voor technologiedonaties

SAN FRANCISCO--()--TechSoup heeft vandaag de lancering van TechSoup.Global aangekondigd. TechSoup is ‘s werelds eerste volledig mondiale platform voor technologiedonaties. Het platform is ontworpen ten behoeve van maatschappelijke organisaties in 226 landen en gebieden Het filantropische programma, dat met een waarde van 5,5 miljoen dollar reeds 1 miljoen gebruikers helpt en meer dan negentig donorbedrijven kent, verschaft organisaties voor maatschappelijk belang toegang tot gedoneerde technologie.

“Het is heel simpel: we zouden anders nooit software voor nieuwe machines en en ons opleidingscentrum kunnen betalen”, zegt de directeur van Learn to Earn, een van de duizenden organisaties die TechSoups partner in Zuid-Afrika ondersteunt. Learn to Earn zet zich in tegen werkloosheid. De organisatie heeft negenduizend mensen opgeleid en zevenduizend van hen aan een werkplek geholpen. TechSoup heeft meer dan 50 duizend organisaties als Learn to Earn geholpen. Op meet.techsoup.org staan honderden verhalen over hulp van TechSoup aan organisaties die het leven op lokaal niveau verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

TechSoup
Christopher Worman, +1 415-633-9214
cworman@techsoup.org

Contacts

TechSoup
Christopher Worman, +1 415-633-9214
cworman@techsoup.org