Hilton@PLAY laat Amerikaanse hoofdstad rocken op Neon Trees

Hilton rocks the Capital with exclusive live concert from Neon Trees on December 5 at Washington Hilton. (Photo: Business Wire)

MCLEAN, Va.--()--Amerikanen lieten in 2014 in totaal 169 miljoen betaalde vakantiedagen liggen, blijkt uit een reeks onderzoeken van Skift. Nu 2015 tegen zijn einde loopt, herinnert HiltonWorldwide reizigers eraan dat het heden de enige tijd is om vrij te nemen, het onbekende te verkennen en samen te zijn met vrienden en familie. Hilton verwelkomt daarom de band Neon Trees, die in het Hilton van Washington de eerste reekst @Play-concerten afsluit. De band geeft op 5 december een exclusief concert in de Amerikaanse hoofdstad.

Deelnemers aan Hilton HHonors kunnen punten inwisselen voor het priv├ęconcert, of meedoen aan andere evenementen die op HHonors.com/auctions staan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

(703) 883-6616
Hilton Worldwide
Colleen Hart
colleen.hart@hilton.com

Contacts

(703) 883-6616
Hilton Worldwide
Colleen Hart
colleen.hart@hilton.com