Trade Extensions lanceert nieuwe geavanceerde e-learning-cursus

LONDEN--()--Trade Extensions lanceert een nieuwe reeks geavanceerde e-learning-modules voor gebruikers van zijn strategische sourcings- en optimaliseringsplatform TESS™. De modules zullen beschikbaar komen via de TESS Academy™, het virtuele leerinstituut van Trade Extensions, en stellen gebruikers in staat om een niveau 3-certificering te behalen.

De niveau 3-cursus bevat 15 afzonderlijke modules die gevorderde onderwerpen waaronder Projectplanning, Biedingsmanagement, Formuleschrijven, Probleemoplossing, Optimalisering en Aangepaste verslaglegging behandelen. De nieuwe modules, die zijn ontworpen voor meer gevorderde TESS-gebruikers, bouwen voort op basisvaardigheden van niveau 1 en 2 waar gebruikers de principes van geavanceerde sourcing en optimalisering leren en bijgebracht wordt hoe ze een simpel sourcingsproject op het TESS-platform kunnen lanceren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Trade Extensions
Niklas Pettifor, +44(0)2079369269
nik.pettifor@tradeext.com

Contacts

Trade Extensions
Niklas Pettifor, +44(0)2079369269
nik.pettifor@tradeext.com