TRIGO és PIC: egyesített erők

PÁRIZS--()--A párizsi székhelyű nemzetközi minőségügyi vállalat, a TRIGO Csoport és a vezető észak-amerikai független minőségügyi szolgáltató PIC Csoport egyesíti erőit. A PIC Csoport – melynek központja a kanadai Ontarióban található – több mint 30 éve támogatja az autóipari, illetve a termelőipari folyamatokat Kanadában, az Egyesült Államokban és Mexikóban. A két vállalat közötti egyesülés a jelenlegi piac légszélesebb körű minőségügyi megoldásokat ajánló szolgáltatóját hívja életre.

Az egyesülés után létrejövő vállalat geográfiai lefedettsége példa nélküli. A több mint 230 millió dolláros éves árbevétellel, kiegyensúlyozott vagyonmérleggel és a kimagasló minőségügyi tudásáról ismert személyi erőforrásokkal rendelkező cég pozíciója lehetővé teszi, hogy a nemzetközi piacon is jelentős tényezőként szerepeljen. A hozzávetőlegesen 7000 minőségügyi szakemberrel rendelkező szervezet egy olyan markáns értékajánlatot képvisel, amely a vezető gyártók minőségteljesítményét az egész beszállítói lánc mentén biztosítja. A vállalat szakmai erejét annak átfogó minőségügyi szakértelme és egyedülálló műszaki kompetenciája teszi kiemelkedővé.

A két vállalat egyesülése elsősorban a gyártóknak kedvez világszerte. A globalizálódó beszállítói láncok kiterjedésével a gyártóiparon belül egyre növekszik az igény az erőforrások globális diszpozíciója iránt. A TRIGO és PIC egyesülése biztosítja, hogy a beszállítói lánc teljes vertikumában a lehető legmagasabb minőségügyi teljesítmény valósuljon meg annak érdekében, hogy a gyártók minden minőségügyi követelménynek megfeleljenek. A TRIGO–PIC által ajánlott univerzális minőségügyi portfoliónak köszönhetően az ügyfelek magas színvonalú megoldást és szakértelmet nyernek – amely akár globális szinten is elérhető egyetlen minőségügyi beszállítótól.

„A TRIGO és PIC egyesülése valóban globális elérhetőséget jelent az ügyfeleink számára. A PIC tudása és hírneve jól ismert Észak-Amerikában – ennek megfelelően nem pusztán a szolgáltatásaink földrajzi hozzáférhetőségét terjeszthetjük ki az autóipari ügyfelek számára, de a repülőgépgyártásban tevékenykedő partnerek számára is új ajánlatokkal szolgálhatunk” – mondta Matthieu Rambaud, a TRIGO Csoport vezérigazgatója.

Al Duffy, a PIC Csoport alapítója és vezérigazgatója hozzátette: „Izgalmas látni, ahogy a fúzió hatására a szolgáltatásaink színvonala emelkedik, és ennek előnyeit a partnereink is kihasználják. A TRIGO szakértelmének köszönhetően az észak-amerikai repülőgépipar szereplői hatékony módon megbirkózhatnak a minőségügyi kihívásokkal. Az egyesülés mind a partnereink, mind pedig az alkalmazottaink számára hasznot jelent.”

A Qualitaire 2012-es és a Global Q 2015-ös akvizícióját követően a TRIGO–PIC egyesülés egy újabb mérföldkő a TRIGO növekedési stratégiájában – amelyet az IK Investment Partners többségi részvénytulajdonosként támogat 2011 óta – annak érdekében, hogy a vállalat a minőségügyi világpiac vezető szolgáltatójává váljon a járműgyártó-iparban.

A TRIGO Csoportról

A TRIGO 1997-es alapítása óta nyújt professzionális minőségvizsgálati, irányítási és mérnöki megoldásokat elsősorban a járműgyártó-ipar és a gyártási szektor vezető szereplői számára. A kb. 150 millió eurós éves árbevételt termelő TRIGO több mint 5000 alkalmazottat foglalkoztat 20 országban. A TRIGO ügyfelei között az Airbus, PSA, General Motors, Audi Hungaria, Daimler, Robert Bosch mellett megtalálható több, további neves gyártó is.

Bővebb információért kérjük, látogasson el a www.trigo-group.com -ra!

A PIC Csoportról

1985-ben, alapításakor a PIC Csoport változatos tematikájú képzésekkel lépett a piacra. A vállalatcsoport üzleti tevékenysége – válaszként az ügyfelek igényére – hamarosan költséghatékony és innovatív minőségügyi megoldásokkal bővült. A tréningek mellett a termékellenőrzést és mérnöki szolgáltatásokat is megtaláljuk portfóliójukban. Napjainkban a PIC a jármű- és gyártóipar szereplőinek: autógyártóknak és Tier 1 beszállítóiknak a legjelentősebb szolgáltatója Észak-Amerikában. A PIC csaknem 2 000 minőségügyi szakembert foglalkoztat, akik rövid és hosszú távú projektek keretében gyors és hatékony minőségügyi megoldásokat nyújtanak.

Bővebb információért kérjük, látogasson el a www.thepicgroup.com -ra!

Contacts

MÉDIA KAPCSOLAT
Sibylle Descamps
CTcom
M. +33 (0)6 82 097 007
E. sibylle.descamps@ct-com.com

Contacts

MÉDIA KAPCSOLAT
Sibylle Descamps
CTcom
M. +33 (0)6 82 097 007
E. sibylle.descamps@ct-com.com