Nacro selecteert UniPrint Infinity voor efficiënt printen in 110 kantoren

CARDIFF, Verenigd Koninkrijk--()--UniPrint.net (www.uniprint.net), wereldleider in systemen voor virtualisatie van printers, heeft bekendgemaakt dat Nacro de software UniPrint Infinity in 110 kantoren in gebruik heeft genomen voor betrouwbaar en probleemloos printen. De liefdadigheidsinstelling Nacro legt zich toe op het tegengaan van misdaad en recidive in Engeland en Wales. Nacro’s datacenter wordt buiten zijn eigen vestigingen gehost en werkt op veertig Citrix XenApp 6.5-servers, die virtuele desktops voor negenhonderd werknemers en vrijwilligers verzorgen. De desktops zijn uitgerust met enkele specialistische applicaties waarvoor het nodig is constant te printen.

Bij de installatie van een nieuwe Citrix, ontstonden problemen. Ben Bispham, die bij Nacro verantwoordelijk voor onderhoud en ontwikkeling van IT, blikt terug: “We worstelden met het in kaart brengen van printers voor negenhonderd verschillende gebruikers, wat aanzienlijke problemen opleverde met de combinatie van drivers en de complexiteit van Windows-implementatie van printers. De vele gebruikers die regelmatig van kantoor wissen maakte dit nog moeilijker. Gebruikers klaagden regelmatig over het trage netwerk, wat voornamelijk aan het licht kwam bij het printen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

On Your Case Ltd
Sharon Munday, +44 (0) 7787 566382
sharon@onyourcase.co.uk

Contacts

On Your Case Ltd
Sharon Munday, +44 (0) 7787 566382
sharon@onyourcase.co.uk