ThinAir Handendroger Informatieblad

ThinAir Hand Dryer by Excel Dryer, Inc. (Photo: Business Wire)

EAST LONGMEADOW, Mass.--()--Excel Dryer, Inc., fabrikant van de beste Amerikaanse handendrogers in meer dan 50 jaar, waaronder de energie-efficiënte hogesnelheidshandendroger XLERATOR ®, introduceert de nieuwe ThinAir ® handendroger, een hoog efficiënt oppervlaktegemonteerd model dat niet meer dan 10 centimeter uitsteekt vanaf de muur. De ThinAir droogt handen in 15 seconden*, verbruikt 960 watt stroom en is snel en makkelijk te installeren voor iedere locatie die geld wil besparen en eenvoudiger een schoon toilet wil behouden.

“De ThinAir-droger verwijdert de noodzaak om de drogers verdiept in een muur van een toiletruimte te monteren om hem niet meer dan 10 centimeter te laten uitsteken en dat is goed voor locaties met muren die moeilijk aan te passen zijn”, liet Excel Dryer vicepresident van marketing William Gagnon weten. “De ThinAir kost minder om te gebruiken dan andere handendrogers en is eenvoudiger te installeren waardoor het een betaalbare optie is voor locaties waar gelet wordt op betrouwbare prestaties en hoge efficiency.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For Excel Dryer
Caroline Lee of Michelle Abdow, 413-787-1133
(Cell) 630-926-4537
Caroline@marketmentors.com

Contacts

For Excel Dryer
Caroline Lee of Michelle Abdow, 413-787-1133
(Cell) 630-926-4537
Caroline@marketmentors.com