Mobiele industrie steunt GSMA Embedded SIM standaard om gebruik te kunnen maken van de 1,1 biljoen dollar die in de Internet of Things-markt zit

LONDON--()--The GSMA heeft vandaag aangekondigd dan Indosat, Tele2 en Telefónica | Vivo de beste mobiele telecomproviders zijn om commerciële toepassingen te lanceren gebaseerd op de GSMA Embedded Sim standaard voor remote over-the-air provisioning van machine-to-machine (M2M) apparaten zoals slimme meters en connected cars. De Embedded SIM specificatie wordt nu gesteund door 23 mobiele providers, waaronder leden van de Global M2M Association (GMA) en de M2M World Alliance, en 11 operators wereldwijd hebben nu commerciële diensten gelanceerd. Het aannemen van een enkele, gemeenschappelijke en interoperabele standaard zal fragmentatie tegengaan en de industrie helpen om gebruik te maken van de snel-groeiende Internet-of-Things-markt, die naar schatting 1,1 biljoen dollar waard is in het jaar 2020.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
For the GSMA
Charlie Meredith-Hardy
+44 7917 298428
CMeredith-Hardy@webershandwick.com
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

Media:
For the GSMA
Charlie Meredith-Hardy
+44 7917 298428
CMeredith-Hardy@webershandwick.com
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com