Ys Net start aanvullende campagne

Shenmue III crowdfunding campaign continues. (Graphic: Business Wire)

TOKYO--()--Ys Net Inc heeft vandaag gerepresenteerd door Yu Suzuki de start van een aanvullende financieringscampagne voor Shenmue III aangekondigd via een speciale pagina op de officiële Shenmue 3 website.

De campagne zal zowel in het Engels als in het Japans gevoerd worden en het word mogelijk om met Paypal of met creditcard te betalen.

In juli was Shenmue III op crowdfundingsite Kickstarter het project met de dat het record brak voor meest verzamelde geld in de categorie computerspellen. De Kickstarter-campagne bracht 6,33 miljoen dollar op.

De extra campagne komt er om fans die de vorige campagne niet hebben kunnen steunen, omdat ze bijvoorbeeld geen credit card hadden of te laat waren, een tweede kans te geven om het project te steunen.

Populaire beloningen als “Jou naam in de aftiteling“ voor 100$ of de door Yu Suzuki gesigneerde versie voor 300$ en de Limited edition figure set voor 500$ zullen opnieuw hun opkomst maken.

Deze campagne zal ook een speciale fysieke game case voorzien met een ander design dan de Kickstarter versie.

Verder zal de campagne de “Stretch goals” van juli voortzetten waarbij extra geld word gebruikt om het spel verder te ontwikkelen, om de vorige supporters van de campagne ook geïnteresseerd te houden.

De campagne zal eindigen om middernacht december 31 2015.

voor details zie volgende link,
http://shenmue.link/order

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ys Net Inc
Masae Nakagawa, +81-3-6459-3377
contact@shenmue.link

Contacts

Ys Net Inc
Masae Nakagawa, +81-3-6459-3377
contact@shenmue.link