Onxeo repræsenteret ved InvestorDagen 2015

Den største danske begivenhed for private investorer

22. september på Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

PARIS & KØBENHAVN, Danmark--()--Fondsbørsmeddelelse:

Onxeo S.A. (Paris:ONXEO) (NASDAQ OMX:ONXEO) (Euronext Paris, NASDAQ Copenhagen: ONXEO), et innovativt biofarmaceutisk selskab med speciale i udvikling af lægemidler til behandling af sjældne kræftsygdomme, vil være præsenteret på InvestorDagen 2015, som afholdes i København den 22. september på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

InvestorDagen arrangeres af Dansk Aktionærforening, som tæller 12.000 medlemmer. InvestorDagen har omkring 2.500 deltagere hvert år og er dermed den største begivenhed for private investorer i Danmark.

Onxeos økonomidirektør Nicolas Fellmann vil give en præsentation af selskabet, hvor han vil fortælle om vores primære styrker, vores strategi baseret på fremskredne produkter til behandling af sjældne kræftsygdomme og den forventede nyhedsstrøm på mellemlangt sigt, som forventes at ville løfte selskabets værdi og fremtidige vækst. Der vil desuden blive mulighed for at møde repræsentanter fra selskabets ledelse på Onxeos stand.

Om Onxeo

Onxeos vision er at blive en global leder og pioner inden for kræftsygdomme med fokus på sjældne sygdomme gennem udvikling af innovative behandlingsalternativer, der kan “gøre en forskel”. Onxeos medarbejdere arbejder målrettet på at udvikle innovative lægemidler og give patienterne håb og samtidig væsentligt forbedre deres liv.

Væsentlige produkter i den sene udviklingsfase til behandling af sjældne kræftsygdomme:
Livatag® (doxorubicin Transdrug™): Fase III i hepatocellulært karcinom
Validive® (clonidin Lauriad®): Fase II i svær oral mucositis: Positive endelige resultater
Beleodaq® (belinostat): Registreret i USA til andenlinjebehandling af perifert T-celle lymfekræft

For mere information henvises til hjemmesiden www.onxeo.com

Hvis du ønsker at modtage vores pressemeddelelser og nyhedsbreve, kan du tilmelde dig her: http://www.onxeo.com/en/newsletter/

Følg os på twitter @Onxeo_

Disclaimer

Denne meddelelse indeholder udtrykkeligt eller underforstået visse fremadrettede udsagn vedrørende Onxeo og dette selskabs aktiviteter. Sådanne udsagn er forbundet med visse kendte og ukendte risici, usikkerheder og andre faktorer, der kan bevirke, at Onxeos faktiske resultater, finansielle stilling, udvikling eller præstationer afviger væsentligt fra de fremtidige resultater, udviklingen eller præstationerne, der er udtrykt eller underforstået i forbindelse med disse fremadrettede udsagn. Onxeo afgiver denne meddelelse pr. dags dato og forpligter sig ikke til at opdatere eventuelle fremadrettede udsagn heri som følge af nye oplysninger, fremtidige begivenheder eller andet. For en gennemgang af risici og usikkerheder, som kan bevirke, at Onxeos faktiske resultater, finansielle stilling, udvikling eller præstationer afviger fra dem, der er indeholdt i de fremadrettede udsagn, henvises til afsnittet Risikofaktorer ("Facteurs de Risque") i 2014 Reference Document indsendt til AMF den 14. april 2015, som er tilgængeligt på AMF's hjemmeside (http://www.amf-france.org) eller på Selskabets hjemmeside (www.onxeo.com).

Contacts

Onxeo S.A.
Judith Greciet, administrerende direktør
j.greciet@onxeo.com
Nicolas Fellmann, CFO
n.fellmann@onxeo.com
+33 1 45 58 76 00
eller
Caroline Carmagnol og Florence Portejoie, +33 6 64 18 99 59 / +33 6 47 38 90 04
onxeo@alizerp.com

Contacts

Onxeo S.A.
Judith Greciet, administrerende direktør
j.greciet@onxeo.com
Nicolas Fellmann, CFO
n.fellmann@onxeo.com
+33 1 45 58 76 00
eller
Caroline Carmagnol og Florence Portejoie, +33 6 64 18 99 59 / +33 6 47 38 90 04
onxeo@alizerp.com