Panasonic onthult draaitafel met directe aandrijving op IFA, lancering onder Technics in 2016

Technics Direct Drive Analog Turntable Prototype (Photo: Business Wire)

OSAKA, Japan--()--Panasonic Corporation stelt een prototype van zijn analoge draaitafel met onlangs ontwikkelde, directe aandrijving tentoon op de elektronicabeurs IFA 2015, die van 4 tot 9 september plaatsvindt in Berlijn. Panasonic versnelt de verdere ontwikkeling van deze technologie en streeft ernaar het product in 2016 onder zijn hi-fi-merk Technics te lanceren.

Conventionele analoge draaitafels hebben te kampen met een vermindering van geluidskwaliteit door kleine trillingen en tempoverschillen in de rotaties. Om dit te verhelpen en te zorgen voor een soepele en zeer stabiele rotatie, heeft Panasonic een nieuwe, directe aandrijving en zeer precieze aansturing daarvan ontwikkeld. Dit maakt het mogelijk om de warme en subtiele nuanceverschillen van muziek op analoge speelplaten te reproduceren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Media Promotion Office
+81-3-3574-5729
presscontact@ml.jp.panasonic.com

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Media Promotion Office
+81-3-3574-5729
presscontact@ml.jp.panasonic.com