Lenovo introduceert zijn tot op heden beste tablets voor entertainment

BERLIJN--()--Lenovo heeft vandaag zijn nieuwste modellen uit de prijswinnende tabletserie YOGA onthuld, de YOGA Tab 3 Pro en YOGA Tab 3. De nieuwe exemplaren, die zijn ontworpen als ultieme videotablet, bieden de beste multimedia binnen hun klasse en behouden hun kenmerkende multimodedesign.

De hoogwaardige YOGA Tab 3 Pro heeft een ingebouwde projector voor een scherm van 70 inch, waarmee de tablet ideaal is voor Netflix. De YOGA Tab 3 Pro heeft aan de voorkant vier krachtige speakers van JBL voor helder geluid. Daarnaast heeft de tablet voor het eerst een gevirtualiseerde Dolby Atmos-ervaring via ingebouwde speakers, die de luisteraar het idee van bewegend geluid in alle drie dimensies om hem of haar heen geven. Een reeds geladen Netflix-app zorgt voor gepersonaliseerde aanbevelingen en Dolby Digital Plus, dat Netflix gebruikt voor een helder en meeslepend geluid bij zijn HD-content.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lenovo
Kristy Fair, 919-257-6329
krisfair@lenovo.com

Contacts

Lenovo
Kristy Fair, 919-257-6329
krisfair@lenovo.com