Waldorf Astoria Hotels & Resorts verzorgt wereldwijd 25 onvergetelijke ervaringen

MCLEAN, Va.--()--Een meet and greet met een van de bekendste chef-koks van Europa, Heinz Beck, een besloten diner in Rome of een ritje per kameel door de woestijn van Dubai met afsluitend etentje, Waldorf Astoria Unforgettable Experiences heeft daadwerkelijk speciale aanbiedingen. Waldorf Astoria Unforgettable Experiences verzorgt op iedere reisbestemming de meest meeslepende en exclusieve activiteiten, die gepaard gaan met de ongeëvenaarde True Waldorf Service en VIP-voorzieningen, zoals spa’s, luxe overstapregelingen op het vliegveld en met Michelin-sterren bekroonde maaltijden.

“Het creëren van memorabele momenten is lange tijd eigen aan Waldorf Astoria’s missie: een combinatie van ongeëvenaarde service met ervaringen die ons hotel tot leven brengen”, zei John T.A. Vanderslice, internationaal directeur van Waldorf Astoria Hotels & Resorts. “Gasten die een dergelijke activiteit boeken hebben de kans ‘s werelds populairste etablissementen op intieme wijze te leren kennen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

John Walls
Hilton Worldwide
+1 703 883 5232
john.walls@hilton.com
or
Matthew Levison
For Hilton Worldwide
+1 212 529 5533
mlevison@hlgroup.com

Contacts

John Walls
Hilton Worldwide
+1 703 883 5232
john.walls@hilton.com
or
Matthew Levison
For Hilton Worldwide
+1 212 529 5533
mlevison@hlgroup.com