Digital Element lanceert met GeoMprint nieuw systeem voor omgekeerde geocodering

LONDEN--()--Marketeers hebben behoefte aan relevante, directe en locatiespecifieke gegevens om ten volste te profiteren van geografisch gerichte campagnes. Digital Element heeft met het oog op deze kennis GeoMprint geïntroduceerd, een nieuw systeem voor omgekeerde geocodering op mobiele apparatuur.

GeoMprint, dat wordt aangeboden als webdienst, zet door GPS verkregen hoogtegraad- en lengtegraadcoördinaten om in bruikbare geografische informatie voor bedrijven, zoals postcodes, steden en regio’s. Dit stelt gebruikers van mobiele apparaten in staat automatisch gelokaliseerde content, berichten, reclames en aanbiedingen te ontvangen. In tegenstelling tot andere systemen, vereist GeoMprint geen andere programma’s, zoals een een kaart die in combinatie met de geolocatiedata moet worden gebruikt. Bovendien stelt GeoMprint geen limiet aan het aantal queries.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

GingerMay PR
Naomi Whittome
Naomi.whittome@gingermaypr.com
0203 642 1124

Contacts

GingerMay PR
Naomi Whittome
Naomi.whittome@gingermaypr.com
0203 642 1124