Pacific Drilling presenteert tweedekwartaalcijfers 2015

LUXEMBURG--()--Pacific Drilling S.A. heeft vandaag aangekondigd dat het in zijn tweede kwartaal een nettowinst van 47,1 miljoen dollar, of 0,22 per verwaterd aandeel, heeft geboekt. In het eerste kwartaal bedroeg de nettowinst 51, 7 miljoen dollar, oftewel 0,24 dollar per verwaterd aandeel. De aannemer van zeeboringen boekte in het tweede kwartaal van 2014 een nettowinst van 49,9 miljoen dollar, of 0,23 dollar per verwaterd aandeel.

Ceo Chris Beckett zei: “Onze unieke vloot van moderne, zeer gespecialiseerde schepen voor boringen voert dit kwartaal de sector wederom aan met zijn operationele en financiële resultaten. We lopen voor op onze doelstellingen wat betreft omzetefficiëntie en onze kosten lagen veel lager dan tendensen in het verleden. Onze focus op houdbaar kostenbeheer resulteerde in een uiterst sterk EBITDA, ondanks het feit dat in dit kwartaal slechts vijf boorvaartuigen in actie kwamen. We leverden een EITDA-marge die hoger lag dan die van het eerste kwartaal en de op één na hoogste marge uit de bestaansgeschiedenis van het bedrijf is. We zullen de optimalisering van onze kostenstructuur voortzetten en ons blijvend richten op de kwaliteit van onze dienstverlening waaraan we onze reputatie ontlenen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pacific Drilling SA
Johannes (John) P. Boots, +352 27 85 81 39
or
Pacific Drilling Services Inc.
Amy Roddy, +1 832 255 0502
Investor@pacificdrilling.com

Contacts

Pacific Drilling SA
Johannes (John) P. Boots, +352 27 85 81 39
or
Pacific Drilling Services Inc.
Amy Roddy, +1 832 255 0502
Investor@pacificdrilling.com