ISACA Cybersecurity introduceert CSXP-certificaat voor cyberbeveiliging

ISACA's new CSX Practitioner credential is the first vendor-neutral, performance-based cybersecurity certification. (Graphic: Business Wire)

ROLLING MEADOWS, Ill.--()--Uit onderzoek van RSA Conference en ISACA blijkt dat 7 op de 10 respondenten eisen dat sollicitanten voor een baan in cyberbeveiliging een diploma hebben. Vanaf vandaag hebben professionals uit de cyberbeveiliging de mogelijkheid een het certificaat CSX Practitioner (CSXP) te behalen. Dit is het eerste prestatiegerichte certificaat voor cyberbeveiliging dat onafhankelijk is van softwareaanbieders.

Om te slagen voor CSXP moeten kandidaten een praktisch, prestatiegericht examen in een cyberlaboratorium succesvol afleggen. Dit examen meet in een virtuele setting de vaardigheden en capaciteiten van de student, die geconfronteerd wordt met realistische veiligheidsscenario’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ISACA
Kristen Kessinger, +1.847.660.5512
news@isaca.org

Contacts

ISACA
Kristen Kessinger, +1.847.660.5512
news@isaca.org