Patient Safety Movement Foundation maakt top 3 zorginstellingen met minste te voorkomen doden bekend

IRVINE, Calif.--()--De Patient Safety Movement Foundation heeft de top drie van gezondheidszorginstellingen die de meeste levens hebben gered dankzij hun streven naar nul te voorkomen overlijdensgevallen in 2020 bekendgemaakt. Elk van deze organisaties mag een vertegenwoordiger met gast afvaardigen voor een besloten visreis met voormalig Amerikaans president Jimmy Carter en diens vrouw Rosalynn in Brigadoon Lodge, in de bergen van North Georgia.

Het uitje vindt plaats op 18 en 19 september 2015. De winnaars worden ook onderscheiden op de vierde jaarlijkse Patient Safety, Science & Technology Summit, doe va 22 tot 23 januari 2016 plaatsvindt in het Laguna Cliffs Marriott Resort and Spa, in de Californische plaats Dana Point.

“We zijn erg trots op het Hospital Quality Institute, Intermountain Healthcare en het University of Pittsburgh Medical Center. Dit wordt een uitje dat onze winnaars nooit zullen vergeten, maar staat ook voor alle patiënten die zijn gered en nog vele jaren bij hun vrienden en familie zijn dankzij de inspanningen van deze ziekenhuizen om te voorkomen overlijdensgevallen te verhelpen”, zei Joe Kiani, oprichter van de Patient Safety Movement Foundation.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Irene Paigah, 858-859-7001
irene@paigah.com

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Irene Paigah, 858-859-7001
irene@paigah.com