Topvrouw van SynteractHCR Martine Dehlinger-Kremer in PharmaVOICE 100 van inspirerende personen uit levenswetenschappelijke sector

SAN DIEGO, Calif.--()--SynteractHCR, een toonaangevende aanbieder van uitbesteed onderzoek, feliciteert Martine Dehlinger-Kremer, vicepresident voor medische zaken en regelgeving, met haar plek in de PharmaVOICE 100 van 2015. Het tijdschrift PharmaVOICE publiceert ieder jaar een lijst van de honderd meest inspirerende personen uit de levenswetenschappelijke sector. Daarbij zoekt het blad naar vernieuwers en toonaangevende denkers met de grote invloed op hun werkgebied. Het is dit jaar de vijfde keer dat een leidinggevende van SynteractHCR in de lijst is opgenomen.

Met haar 28 jaar aan ervaring in klinisch onderzoek, zag Dehlinger-Kremer hoe onderzoeken steeds complexer werden en welke invloed internationale proeven op innovatie hebben. Ze werkte sinds 2008 als voorzitster van de werkgroep voor pediatrie van EUCROF en had invloed op de standaarden en protocollen rond klinische onderzoeken en het aantal proeven dat is vereist voordat medicijnen aan kinderen worden toegediend.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Clearpoint Agency
Amanda Whitlock, 760-230-2424
amanda@clearpointagency.com

Contacts

Clearpoint Agency
Amanda Whitlock, 760-230-2424
amanda@clearpointagency.com